AĞRI / MERKEZ - Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu

Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu

HÜRRİYET MAH. 1810 SK. MUSTAFA KEMAL ILKOKULU BLOK NO: 2 MERKEZ / AĞRI
Vizyon
21.yüzyılda ve gelecek yüzyıllarda gelişmelerin önünde model ve lider bir eğitim kurumu olmaktır. İLKELERİMİZ Bilimsellik Özgürlük Yaratıcılık Üretkenlik Mükemmellik Çağdaşlık Sosyallik Akılcılık İdealizm Demokratiklik Kararlılık
Misyon
Ülkemizin kalkınmasında ve evrensel sorumluluk üstlenen, eğitim sektörüne kalitesi ile öncülük eden, bilgiye ulaşan, kullanana, karar verme becerisi gelişmiş, girişimci bireyler yetiştirmek. Bunun için alt yapı ve üst yapı hazırlamak. Okulumuzun fiziki ve eğitim kalitesi modern ve mükemmel eğitim vermesini sağlamaktır.
Başarılar
Öğrenci Başarıları I. Spor Alanındaki Başarılar: 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında il çapında yapılan Halk oyunları geleneksel minikler okulumuzda il üçüncüsü olmuştur Badminton yıldız erkekler İl ikincisi, Badmminton yıldız kızlar İl ikincisi, Badminton minikler il üçüncüsü II. İl-İlçe Çapında Yapılan Yarışmalarda Alınan Sonuçlar: 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında il genelinde yapılan masa tenisi yıldız erkekler il üçüncüsü 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında Final Dershanesi tarafından düzenlenen il geneli bilgi yarışmasında Büşra ÖMERREİSOĞLU, Şehriban Şevval KOTAN ve Sinem YAVUZ’dan oluşan okulumuz 6. Sınıf ekibi il birincisi olmuştur. 2010-2011Eğitim-Öğretim yılında Bilgi Koleji tarafından düzenlenen matematik olimpiyatlarında okulumuz öğrencisi Büşra ÖMERREİSOĞLU il genelinde birinci olarak altın madalya almıştı.
08:20-11:50 /13:20-14:50
İL MERKEZİNDE